Menu


Forside
Personale
Her bor vi
Information
Ferie og lukkedage
Priser
Links
Nyheder
Receptfornyelse
E-Konsultation
Afbud
NADA og akupunktur
Privatlivspolitik for patienter og ansøgere

    

Coronasmitte: Klinikken er åben og patienter, der er i forløb og har en aftalt tid, ses og behandles som vanligt. Vi tilstræber mindst mulig fysisk kontakt og går meget op i patienter's og egen håndhygiejne.
Vi beder alle, med planlagte aftaler, der er syge med feber, influenza symptomer og/eller akutte luftvejslidelser, undlade at ankomme i klinikken. Kontakt os i stedet, for at udsætte tiden om muligt, evt. foretages telefonkonsultation.
Afbud kan, udenfor telefontiden, lægges på telefonsvarer (oplys navn + cpr. nr). Vi vil så vidt muligt holde god afstand mellem patienter og mellem patienter og personale.
For at nedsætte smitterisiko, har vi reduceret antallet og øget afstanden mellem stolene i venteværelset.
Der forefindes ved ankomstskærmen håndsprit, som vi beder jer anvende ved ankomstregistreringen, før I bevæger jer rundt i klinikken. Sprit forefindes på undersøgelsesstuen til anvendelse efter gynækologisk undersøgelse   
Vi beder patienter undlade at medbringe børn og unødvendige pårørende.

Vedrørende fertilitetsbehandling: Dansk Fertilitetsselskab har udmeldt anbefaling vedrørende fortsat fertilitetsbehandling under Coronaepidemien:
Alle kvinder som er i behandling færdiggør deres behandling i indeværende cyklus og herefter sættes al behandling på pause.   https://www.rcog.org.uk/en/guidelines-research-services/guidelines/coronavirus-pregnancy/

____________________________________________________

Det er muligt for samarbejdspartnere at kontakte os på kliniktelefonen uden for telefontid.
Der skal da tastes 3.

 

Billedforhåndsvisning

Vi har etableret samarbejde med

Velkommen til klinikken

Vi vægter højt at undersøgelse og behandling foregår under trygge rammer og i en personlig atmosfære. Kontakten med vores patienter er omsorgsfuld og lydhør, og det ligger os meget på sinde, at alle føler sig respekteret og godt tilpas.

Undersøgelse og behandling på klinikken følger de nyeste retningslinjer udstykket af Dansk Selskab for Gynækologi og Obstetrik.

For at opretholde en god ekspertise samt erhverve ny viden på vores område, er ansatte på klinikken løbende på kursus og efteruddannelse.

Mailsvar fra klinikken

Hvis ikke svaret kan åbnes, kan man forsøge hjemmesiden https://emailsvar.multimed.dk, hvor det også vil være muligt at åbne med NemID.

 
 
 
  Anni Rosgaard | Preislers Plads 7, 2. | 8800 Viborg | Tlf. 86 61 38 88 | Telefontid: Kl 9.00 - 11.00