Menu


Forside
Personale
Her bor vi
Information
Ferie og lukkedage
Priser
Links
Nyheder
Receptfornyelse
E-Konsultation
Afbud
NADA og akupunktur
NADA
Akupunktur
Privatlivspolitik for patienter og ansøgere

NADA-metoden bygger på traditionel kinesisk medicin hvor akupunkturpunkter balancerer og regulerer organer, krop og psyke.

NADA-behandlingen styrker kroppens funktioner, virker afrensende og giver ro, fokus, bedre søvn og hukommelse, og gør det nemmere at overkomme og håndtere udfordringer.

Ved en NADA-behandling sættes 5 små nåle i specifikke punkter og i en bestemt rækkefølge i hvert øre. De 5 punkter fremmer afslapning og har en beroligende effekt på nervesystemet. For at opnå optimal effekt skal nålene sidde i 45 minutter, mens du ligger i rolige omgivelser, og med beroligende baggrundsmusik.

NADA er et godt supplement til behandling af eventuelle gener i klimakteriet, og er ligeledes stabiliserende og stressdæmpende i forbindelse med fertilitetsbehandling

NADA giver ro, hjælp til at holde fokus, dæmper abstinenser, rastløshed og angst, og er således også en fin metode til afvænning af ex tobak og i forbindelse med vægttab.

NADA-behandlinger kan købes på klinikken og koster 500 kr for 10 behandlinger og gælder for patienter som er i kontakt med klinikken i forvejen via henvisning.

NADA gives af Irene som er sygeplejerske, akupunktør og certificeret NADA-behandler.

Vi tilbyder gratis NADA i forbindelse med angst/uro forud for et indgreb og behandlingen er velegnet til i forvejen sårbare patienter.
Patienter der ønsker NADA forud for gynækologisk behandling skal komme 1 time før planlagt tid

  Anni Rosgaard | Preislers Plads 7, 2. | 8800 Viborg | Tlf. 86 61 38 88 | Telefontid: Kl 9.00 - 11.00